Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Päijät-Hämeen Maanpuolustusyhdistys ry on kokonaisturvallisuuden edistäjä. Verkkosivustomme osoite on: https://www.phmpy.fi.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Blogi-kommentit

Silloin kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot.

Media

Mikäli lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

Jäsenhakulomakkeet

Silloin kun sivuston käyttäjät jättävät jäsenhakemusen sivustolle, keräämme lomakkeessa olevat tiedot. Jäsenhakuun liittyviä tietoja ei anneta ulkopuoliselle.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi YouTube -videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä kolmannen osapuolen sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Kenelle jaamme tietosi

Yhdistys ei jaa tietoja eteenpäin.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät blogi-kommentin, säilytetään metatietoa toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit tarvittaessa automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli olet jättänyt blogi-kommentteja tai jäsenhakulomakkeen, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Yhdistyslain mukaan yhdistyksen on pidettävä jäsenistään luetteloa.

Minne lähetämme tietosi

Blogi-kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta ja näin nopeuttaa kommenttien hyväksymisprosessia.

Lisätiedot

Lisätietoja osoitteesta: puheenjohtaja@phmpy.fi